MijnBlaasSpoeling.nl

Blogs en informatie

ICP organiseert webinar over Getsbi blaasspoelingenonderzoek

De ICP (Interstitiële Cystitis Patienten vereniging) nodigt u uit om deel te nemen aan het webinar over het Getsbi blaasspoelingenonderzoek op donderdag 26 januari 2023 van 20:30 tot 21:30 uur. Tijdens het webinar zullen Dr. Dick Janssen en Dr. Charlotte van Ginkel een update geven over de voortgang van het onderzoek en zijn er mogelijkheden om vragen te stellen.

Hunnerse laesies zijn ulceraties die voorkomen in de blaaswand bij patiënten met Interstitiële Cystitis (IC), ook bekend als Blaaspijn Syndroom (BPS). Het Getsbi blaasspoelingenonderzoek richt zich specifiek op patiënten met IC/BPS en Hunnerse laesies.

Het doel van het Getsbi blaasspoelingenonderzoek is om de effectiviteit van blaasspoelingen wetenschappelijk te bewijzen. Indien het onderzoek slaagt, kan dit leiden tot een vergoeding van blaasspoelingen door zorgverzekeraars.

IC/BPS-patiënten met Hunnerse laesies worden uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. De blaasspoelingen tijdens het onderzoek worden vergoed. Het webinar is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van ICP.

Aanmelden voor het webinar kan door een e-mail te sturen naar info@icpatienten.nl of door te bellen naar 030-656 9632. Op 25 januari ontvangt u een link om aan het webinar deel te nemen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens dit informatieve en relevante webinar over het Getsbi blaasspoelingenonderzoek

Bestel ialuril

Blaasspoeling

Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Je hebt ialuril binnen een week in huis, maar vaak al de volgende dag. 

Veelgestelde vragen

Hoe lang is een verpakking ialuril houdbaar?

Een verpakking ialuril is na productie 3 jaar houdbaar. Op de zijkant van de verpakking staat een zandlopertje met daarachter een jaar en maand. Je kunt deze ialuril verpakking gebruiken tot de laatste dag van deze maand.

Wanneer kun je effect merken?

Je merkt het effect na verloop van tijd. Hoe snel hangt af van jouw lichaam, de doseerhoogte en het aantal keren dat je per maand / week spoelt.

Welke voorbereidingen moet je treffen voor een behandeling met ialuril?

Plas zo veel mogelijk uit. Ga op je rug liggen en ontspan. Het gebied van inbrengen moet eerst gedesinfecteerd worden.

Welke benodigdheden heb je nodig voor een behandeling met ialuril

Geen bijzondere benodigdheden ; een verpakking ialuril en de ialuadapter of een katheter

Zijn er bijwerkingen na een behandeling met ialuril?

Er zijn bijna geen geen bijwerkingen gemeld op ialuril . Soms hebben patienten bij de eerste toedieningen een licht branderig gevoel in de blaas. Dat is van voorbijgaande aard. [Zie Bijsluiter]

Wanneer mag je een behandeling met ialuril niet krijgen?

Wanneer je allergisch bent voor een van de stoffen die in ialuril zitten.

 

Hoe lang moet de vloeistof ialuril in mijn blaas blijven na toediening?

Het liefst een half uur. Langer mag ook.

Wie doet de behandeling met ialuril?

Je kunt zelf, b.v. met hulp van je eventuele partner ialuril toepassen. Wanneer je dit lastig vindt kan ook een verpleegkundige op de urologie afdeling in het ziekenhuis, de huisarts of een verpleegkundige in de thuiszorg helpen.

Kun je een behandeling met ialuril uiteindelijk ook zelf doen?

Na een goede instructie door een urologie verpleegkundige behandelen veel mensen zichzelf met ialuril, soms geholpen door hun eventuele partner.

Meer informatie over Goodlife

Stel je vragen aan het team van Goodlife.

  • Mail op Info@Goodlifepharma.com
  • Bel ons op 085-0646016

Partners

Bestel Direct

ialuril blaasspoeling is te bestellen bij Goodlife.

Skip to content