MijnBlaasSpoeling.nl

Hoe neem ik contact op?

Wil je meer weten over ialuril blaasspoeling, neem dan contact op via het contactformulier. We staan klaar voor al jouw vragen.

Veelgestelde vragen

  • Een verpakking ialuril is na productie 3 jaar houdbaar. Op de zijkant van de verpakking staat een zandlopertje met daarachter een jaar en maand. Je kunt deze ialuril verpakking gebruiken tot de laatste dag van deze maand.

  • Je merkt het effect na verloop van tijd. Hoe snel dit gaat hangt af van jouw lichaam, de dosering en het aantal keren dat je per maand/week spoelt.

  • Probeer zo veel mogelijk uit te plassen. Ga op je rug liggen en ontspan. Het gebied waar je het inbrengt, moet eerst gedesinfecteerd worden.

  • Je hebt geen bijzondere benodigdheden nodig, alleen een verpakking ialuril en de Ialuadapter of een katheter.

Er zijn bijna geen bijwerkingen gemeld bij ialuril. Soms ervaren patiënten bij de eerste toediening een licht branderig gevoel in de blaas, maar dit is van voorbijgaande aard.

Je mag geen behandeling met ialuril krijgen als je allergisch bent voor een van de stoffen die erin zitten.

Het liefst een half uur, maar langer mag ook.

Je kunt dit zelf doen, bijvoorbeeld met hulp van je eventuele partner. Als je het lastig vindt, kan een verpleegkundige op de urologieafdeling in het ziekenhuis, de huisarts of een verpleegkundige in de thuiszorg ook helpen

Na een goede instructie door een urologieverpleegkundige behandelen veel mensen zichzelf met ialuril, soms met hulp van hun partner.

Meer informatie over Goodlife

Stel je vragen aan het team van Goodlife.

  • Mail op Info@Goodlifepharma.com
  • Bel ons op 085-0646016

Partners

Bestel Direct

ialuril blaasspoeling is te bestellen bij Goodlife.

Skip to content